Limena lamperija “Rio”

rio lim cijena

Najpopularnije rješenje za oblaganje streha, stropova, i fasade

Lim u obliku lamperije Rio idealno je rješenje za oblaganje strehe, stropa, i fasade. Glavne prednosti uključuju skriveni spoj što znatno poboljšava izgled, a posjeduje i blagu profilaciju.

S obzirom da se profiliše isključivo od lima prve klase, Vaš objekat dobija luksuzan i kvalitetan izgled. Odabirom boja iz širokog spektra dobijate mogućnost kombinacije fasade, stropa, i strehe po Vašoj želji.

Zanima te ovaj proizvod?

Više Kontakt
Foto galerija
Tehnički Crtež
Lim u obliku lamperija Rio dimenzije 2
Više informacija

Proizvodnja profila Rio

Limena lamperija Rio se proizvodi na hidrauličnoj savijačici na dužinu po zahtjevu kupca, maksimalno do 10 metara. Širine su standardne.

limometal proizvodnja kvalitet hala radnici lim profilisanje
  • Lim u obliku lamperije Rio proizvodimo na najsavremenijoj potpuno automatiziranoj proizvodnoj liniji koju opslužuje samo jedan radnik.
  • Ovakav proces proizvodnje otklanja mogućnost greške, omogućuje visok proizvodni kapacitet i proizvodu daje karakteristike koje se ne mogu postići klasičnim načinom proizvodnje.

Rio kao rješenje za strop

Uz sve druge prednosti, stropni lim možemo po potrebi brzo i jednostavno demontirati i opet montirati bez ikakvih oštećenja.

rio lamperija
  • Kako bi se izbjeglo klasično malterisanje i često bojenje plafona, kao idealno rješenje nudimo lim u obliku lamperije Rio.
  • Rio se montira na metalnu ili drvenu podkonstrukciju. Najčešće su to kutijasti (kvadratni ili pravougaoni) profili ili “Z” profili na rasteru maksimalno do 1,00 m. Profili podkonstrukcije na koju se montira uvijek imaju obrnuti pravac od pravca Rio panela.
Kontakt

Javite nam se

Kontakt informacije i kako doći do nas. Naše stručno osoblje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Podijeli ovaj proizvod
Slični proizvodi