Limena lamperija “Dampa”

limena lamperija u boji

Vrh kvalitete i izgleda u svijetu lima za oblaganje strehe ili stropa

Lim u obliku lamperije Dampa izrađuje se isključivo od lima prve klase na posebnoj hidrauličnoj mašini, dolazi u dvije različite standard širine, maksimalne dužine od 10 metara.

U oba slučaja Dampa objektu daje izuzetan estetski izgled, dojam kvalitete, naročito jer se radi o skrivenom spoju što znači da se cijeli objekat ujedini na poseban način uz ovaj vrsni profil lamperije.

Dampa lim odlikuje dugotrajnost i estetski izgled, što je znatno atraktivnija opcija od oblaganja sa gipsanim pločama.

Zanima te ovaj proizvod?

Više Kontakt
Foto galerija
Tehnički Crtež
Tehnički crtež - lim u obliku lamperije Dampa
Više informacija

Proizvodnja profila Dampa

Limena lamperija Dampa se proizvodi na hidrauličnoj savijačici na dužinu po zahtjevu kupca, maksimalno do 10 metara. Širine su standardne.

limometal proizvodnja kvalitet hala radnici lim profilisanje
  • Lim u obliku lamperije Dampa proizvodimo na najsavremenijoj potpuno automatiziranoj proizvodnoj liniji koju opslužuje samo jedan radnik.
  • Ovakav proces proizvodnje otklanja mogućnost greške, omogućuje visok proizvodni kapacitet i proizvodu daje karakteristike koje se ne mogu postići klasičnim načinom proizvodnje.

Dampa kao rješenje za strop

Uz sve prednosti Dampa stropni lim možemo po potrebi brzo i jednostavno demontirati i opet montirati bez ikakvih oštećenja.

limena lamperija za strop
  • Kako bi se izbjeglo klasično malterisanje i često bojenje plafona, kao idealno rješenje nudimo lim u obliku lamperije Dampa.
  • Dampa se montira na metalnu ili drvenu podkonstrukciju. Najčešće su to kutijasti (kvadratni ili pravougaoni) profili ili “Z” profili na rasteru maksimalno do 1,00 m. Profili podkonstrukcije na koju se montira uvijek imaju obrnuti pravac od pravca Dampe.
Kontakt

Javite nam se

Kontakt informacije i kako doći do nas. Naše stručno osoblje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Podijeli ovaj proizvod
Slični proizvodi