O nama Upoznajte firmu Limometal d.o.o.

LIMOMETAL d.o.o. – Krovno-fasadni profilisani limovi

Limometal d.o.o. je privatna firma izrasla iz samostalne obiteljske radnje “Limarija Mulalić” sa sjedištem u Cazinu (BiH). Aktivno i ozbiljno poslujemo od 1977. god., a bavimo se proizvodnjom, montažom i prodajom profilisanih limova za izolaciju krova, fasade, strehe i suhu gradnju. Razvijamo vlastite prozivode i rješenja, kao što je auto garaža i univerzalne montažne kućice.

limometal prozivodnja profilisani lim
limometal

Uređen kancelarijski prostor, visoko-automatiziran proizvodni pogon, savremeni strojni i vozni park, te dugogodišnje iskustvo i stručnost, omogućuju zaposlenima da sve poslove obavljaju stručno i brzo, štwo znatno utječe na kvalitetu proizvoda i usluge. Poslujemo prema međunarodnom sistemu kvalitete ISO 9001.

Misija

Ponuditi malim i velikim kupcima najbolje rješenje za njihov krov i fasadu u odnosu na njihovu ekonomsku i socijalnu situaciju. Transparentnost u načinu rada, kvaliteti usluge i prozivoda, direktnost u komunukaciji, dugoročna saradnja i međusobna korist. Građenje i čuvanje ovih veza sa kupcima, partnerima, te s lokalnom i međunarodnom zajednicom.

Vizija

Pozicionirati se kao lider na domaćem tržištu i nastaviti s izgradnjom odnosa širom EU i svijeta. Vlastiti razvoj novih proizvoda, proširenje asortimana proizvoda od lima u svim pratećim sektorima radi još boljeg prilagođavanja potrebama tržišta i mogućnostima kupaca. Konstantno poboljšanje kvalitete usluge, načina rada, ponude, i komunikacije sa svim kupcima, partnerima, i zajednicama.

Stalnim dokazivanjem se potvrđujemo i na Vašem povjerenju gradimo dugogodišnju tradiciju, na koju smo vrlo ponosni.

– Mensur Mulalić, direktor.

Prošetajte kroz Limometal u virtualnoj 360° šetnji:

Pogledajte video reportažu:

Javite nam se

Kontakt informacije i kako doći do nas. Naše stručno osoblje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.