Projekat: Turističko naselje na Hvaru

5 Juna, 2023
Projekti

Otok Hvar uživa reputaciju jedne od globalno najprepoznatljivijih destinacija u svojoj regiji. Nije samo višestruko prepoznat od strane svjetskih medija kao jedan od najljepših otoka, već je i omiljen među Bosancima i Hercegovcima.

Ipak, u posljednjem periodu, desetine radnika iz BiH su se smjestile na Hvaru, ne radi odmora, već s posve drugim ciljem – radom na izgradnji turističkog naselja na ovom otoku od izuzetne ljepote.

U centru ove ambiciozne poduhvate nalazi se više bh. kompanija – tvornica montažnih kuća „Krivaja Homes“, „Artisan“ i „Limometal“ iz Cazina.

Izvođač radova na ovom projektu turističkog naselja na Hvaru je naša partnerska kompanija “Krivaja Homes”. Do sada je izgrađeno približno 64 objekta, dok je planirana izgradnja dodatnih 100 objekata. Sretni smo što možemo pridonijeti stvaranju ovakvog turističkog naselja gdje će Bosanci i Hercegovci sigurno uživati.

Proizvodi kompanije Limometal već su dugi niz godina prisutni u Hrvatskoj, a broj objekata na Jadranu koji koriste naše proizvode raste. Ovo je dokaz da proizvodi iz Bosne i Hercegovine mogu biti jednako kvalitetni, i da uz pravog partnera možemo uspješno konkurirati proizvodima iz Evropske Unije.

limometal lamperija
limometal cazin
limometal bih
Podijeli ovaj članak

Javite nam se

Kontakt informacije i kako doći do nas. Naše stručno osoblje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.