Novo radno vrijeme od 05.05.2020. godine

04. 05. 2020     Admin      Vijesti
 
novo radno vrijeme limometal

Obavještavamo sve svoje kupce da nas od navedenog datuma možete posjetiti u novom radnom vremenu:

Novo radno vrijeme od 05.05.2020. godine:

Ponedjeljak – Petak: 07:30 – 16:00h

Subota: 07:30 – 15:00h

Iako smo se odlučili za produženje radnog vremena, i dalje apelujemo naše posjetioce na poštivanje osnovnih mjera opreza u vezi sa trenutnom situacijom u kojoj se svi nalazimo. Molimo sve posjetioce da vode brigu o ličnoj higijeni tj., da redovno vrše pranje ruku, da vrše dezinfekciju prilikom ulaska u objekat, i da nose zaštitnu opremu što je i dalje zakonska obaveza.

Nadalje, apelujemo sve zainteresirane da koriste online kanale za dobijanje svih mogućih informacija prije posjete naših poslovnica, sve u nadi smanjivanja fizičkog kontakta, vremena provedenog u poslovnicama, i sprečavanja potencijalnog širenja virusa COVID-19.

Informacije tipa dostupnosti naših proizvoda, izbora materijala, boja, informisanja o cijenama, vremenu i dostupnosti montaže i transporta možete dobiti sljedećim putem:

Putem telefona: 037/512-942

Putem e-mail poruke: info@limometal.com

Putem kontakt forme: Kontakt forma

Isto tako, predračune za kupovinu materijala možete dobiti slanjem potrebnih informacija putem kontakt forme ili e-mail adrese napisane iznad.

  E-Novine

Naš bilten vam donosi posebne akcijske ponude i drugi zanimljiv sadržaj vezan za našu branšu. Prijavite se, besplatno je!

*Klikom na PRIJAVA slažete sa našom Policom Privatnosti.